Wat kost het?
Koken kost geld, maar uit gaan eten ook.
U bespaart op verschillende vlakken en u krijgt een service die u tal van voordelen biedt.
-
Duidelijke en transparante prijsstructuur.
Bovenop de vooraf vastgelegde prijs van het afgesproken menu, betaalt u:– de chef à 30 euro/uur, voor de uren ter plekke de dag zelf
– verplaatsingskosten:
de dag zelf à 0,39 euro/km (vertrekpunt Kortrijk), aangevuld met eventuele parkeerkosten ter plekke -
Inbegrepen:
– alle werk voor de maaltijd (inkopen, voorbereiding, bereiding)– de basisopkuis van uw keuken en de afwas van potten en pannen
– de BTW: kleine onderneming vrijgesteld van BTW
-
Niet inbegrepen:
– dekken van de tafel– afwas bestek en servies
– bediening (tenzij m'n helpende hand indien het keukenwerk het toelaat of tenzij anders afgesproken)
– aperitief en water (tenzij anders afgesproken; Tom chez Soi verzorgt zelfs graag begeleidende wijnen binnen uw budget)