Wat kan het zijn?
Tom chez Soi is koken op maat, binnen de 2 opgegeven grenzen (mijn kunnen en uw keuken).
Hier toch enkele volledig indicatieve suggesties. Indicatief zowel wat de gerechten als de prijzen betreft (beide seizoensgebonden). Maar zo hebt u toch een beetje een idee van wat het kan zijn en wat de grootte-orde is van het kostenplaatje.
-
Amuses geules:
Ca. €10 p.p. voor 3 aperitiefhapjes, zoals bijvoorbeeld:
– friszure dans van paprika en maïs– hammousse
– zurige gerookte zalm en lompviseitjes
-
Voorgerecht:
– Vitello Tonnato met tonijnmayonaise– Groene asperges met mimosa
– Salade caprese
– Tartaar van zalm
(prijscategorie van deze voorbeelden: tussen 10 en 16 euro p.p.) -
Hoofdgerecht:
TERRE
– Ossobuco alla Milanese– Chateaubriand met seizoensgroenten
– Varkenshaasje met kruidensausje en rijst
CIEL
– Eendenborst met ovengebakken kroketjes en gestoofd witloof– Kipfilet met roomsausje van champignon en maïs met pilavrijst
– Kipfilet met kersverse pittige groene kerrie en rijst
MER
– Gepocheerde zalm op gepeperd preibedje en aardappelpuree– Zeeduivel met ratatouille en pilavrijst
– Bouillabaisse
(prijscategorie van deze voorbeelden: tussen 17 en 38 euro p.p.) -
Pastafestijn:
–Penne Napolitana–Spaghetti Bolognese
–Spaghetti Carbonara
–Spaghettoni con tocco Spagnole
–Spaghetti alle vongole
(vanaf 9 euro p.p.; ook voor bv. verjaardagsfeestjes, à -20% voor kinderen tot 12 jaar)