Waarom?
De voordelen van een kok aan huis zijn legio:
-
✔ U ontvangt uw gasten thuis, in vertrouwde omgeving.
-
✔ U kiest de sfeer, met de tafelversiering, de muziek, … Een sfeer waar u niets van hoeft te missen, gezien u niet tot uw keuken bent veroordeeld.
-
✔ Kinderen/kleinkinderen kunnen gewoon hun ding doen, binnen de grenzen die u zelf stelt en niet binnen de grenzen in een klassieke restaurantomgeving.
-
✔ U verliest geen kostbare tijd met het aankopen van ingrediënten, met het voorbereiden van de maaltijd, met (het gros van) de afwas.
-
✔ Geen standaardmenu’s of afhaalmaaltijden. Samen met de chef bepaalt u de gerechten, die speciaal voor u vers worden bereid.
-
✔ U bespaart aanzienlijk op het drankenbudget! Van aperitief over water tot wijnen en koffie.
-
✔ Indien u uw eigen lievelingswijnen uit uw kelder of kast haalt, is er geen kurk- of schenkrecht van doen. Ook als ik de begeleidende wijnen verzorg, is er geen kurk- of schenkrecht.
-
✔ Een rookverbod stelt u zelf in of u kiest zelf de rookkamer.
-
✔ Hoewel BOB misschien een goede vriend is, bent u er zelf alvast niet aan gebonden die avond.
-
✔ Openings- en sluitingsuur bepaalt u volledig zelf.
-
✔ En na dat “sluitingsuur” hoeft u niet aan een tweede shift te beginnen om die bergen afwas in uw keuken weg te werken.